Om oss

Hvem er jeg? Jo, en mann i 30-årene, lidenskapelig opptatt av økonomi, og utdannet regnskapsfører. Til daglig jobber jeg i et lite IT-selskap på Østlandet, og er samboer med verdens fineste jente!


Hvorfor denne nettsiden? Her skal jeg kladde ned mine tanker og erfaringer om privatøkonomi, IT og andre ting og tang som opptar meg både privat og i jobb. Det kan for eksempel være hvordan jeg selv skaffet meg egenkapital til min første bolig, eller hvordan jeg investerer til min egen pensjon. Jeg har per nå eid 4 forskjellige boliger, og sammen med samboeren planlegger vi å oppgradere til en større leilighet i (forhåpentligvis) nær fremtid. Dette har gitt meg god erfaring når det gjelder boligkjøp, og hvordan man skaffer tilveie finansene som trengs. Jeg har også hatt andre typer lån, for eksempel lån til flere biler og to båter, mange forskjellige forbrukslån, kredittkort og lån fra arbeidsgivere. Dette er også områder hvor jeg mener jeg kan komme med nyttig informasjon og tips, med det for øyet å hjelpe folk å velge rett.

Hvem er du? Du er sannsynligvis en som er opptatt av å ikke betale for mye i renter og gebyrer når du låner penger, opptatt av å skaffe egenkapital til din første eller neste bolig, eller ute etter råd om hva som er den beste bilfinansieringen på markedet. Ellers ville du vel ikke giddet lese dette?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar