fredag 25. januar 2019

Instabank - Ny aktør som tilbyr usikrede lån

Instabank gir deg gode lånevilkår.
Instabank er en av de nyeste bankene i Norge. De har kastet seg på det stadig økende markedet for forbrukerfinansiering. Her åpner det seg nemlig hele tiden nye muligheter. Foreløpig tilbyr banken forbrukslån og fleksibelt lån, med betingelser som kan bli ganske bra. 

Norsk heldigital bankDen heldigitale banken har sitt utspring i Stavanger-området, og er grunnlagt av personer med erfaring fra finansvirksomhet. Du finner Instabank på Oslo Børs der de er notert på den såkalte NOTC-listen (ticker er INSTA). Produktspekteret er noe større enn hos de fleste aktører som fokuserer på forbrukslån, og i Instabank kan du både spare og skaffe deg forsikring. Selskapet jobber også med å få på plass flere løsninger for debet- og kredittkort. 

Hovedforskjellen på fleksibel finansiering og forbrukslån 


Hovedforskjellen på et fleksibelt lån og et vanlig forbrukslån ligger i hvordan rentene beregnes. Et forbrukslån er et nedbetalingslån, det vil si du får utbetalt hele lånesummen på én gang, og betaler deretter ned månedlig inntil lånet er innfridd. Den gjenstående summen blir det da kontinuerlig beregnet renter for. 

Når du har et fleksibelt lån beregnes det renter bare på den delen av lånerammen som du faktisk disponerer. Med ”disponerer” menes det summene du selv overfører fra banken og til din egen konto. Det du ikke rører medfører ingen kostnader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar